Ads Top

Konica Minolta en Hyland Software breiden strategische samenwerking uit

In het kader van het wereldwijde Managed Content Services (MCS)-programma maakt Konica Minolta, Inc. de uitbreiding bekend van de strategische samenwerking met Hyland Software, Inc. (Hyland). Daardoor worden nieuwe Enterprise Content Management (ECM)-diensten beschikbaar voor klanten in de VS, Azië-Pacific, Japan en Europa.

Konica Minolta Business Solutions VS en Hyland Software werken sinds januari 2013 samen. Sindsdien zijn beide bedrijven op de Amerikaanse markt gegroeid dankzij OnBase, een geïntegreerde ECM-oplossing van Hyland, en de bizhub-productlijn van Konica Minolta. Vanaf vandaag breiden Konica Minolta en Hyland de strategische samenwerking internationaal uit naar Azië-Pacific, Japan en Europa.

De uitbreiding versterkt de positie van Konica Minolta als wereldwijd leverancier van beeldverwerkingstechnologieën geïntegreerd in een ECM-oplossing. De samenwerking ondersteunt tevens de langetermijnstrategie van Konica Minolta om de ECM-activiteiten internationaal uit te breiden en een innovatieve en uitgebreide suite van toepassingen voor documentbeheer te bieden. Met de oplossingen verbetert de productiviteit en efficiëntie binnen organisaties en wordt klanten continu ondersteuning geboden.

Hyland Software is al vier jaar marktleider in het Gartner Magic Quadrant voor ECM. Het bedrijf groeide de afgelopen vijf jaar gemiddeld 23 procent en heeft ruim 12.700 klanten.

OnBase is een flexibele en uitgebreide ECM-oplossing die organisaties helpt bij het beheren van documenten en stroomlijnen van activiteiten. OnBase kan geïntegreerd worden in alledaagse toepassingen en biedt volledige toegang tot alle bedrijfskritische informatie waar en wanneer nodig. OnBase groeit met de organisaties mee naarmate de behoeften veranderen en de sector zich ontwikkelt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.