Ads Top

Xerox Digital Alternatives bevordert papierloos werken

Xerox levert in West-Europa twee nieuwe oplossingen om bedrijven te helpen bij het migreren naar een digitale, papierloze werkomgeving. Xerox, dat ooit de manier van werken heeft veranderd met de uitvinding van het kopieerapparaat, houdt zich nu actief bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovaties om het bedrijfsleven te helpen minder te printen. Hetgeen wat Xerox tientallen jaren geleden al voor ogen had.

Xerox Digital Alternatives is een desktoptechnologie die op papier gebaseerde workflows binnen elke organisatie automatiseert. Met Xerox Digital Alternatives kunnen gebruikers eenvoudig documenten ondertekenen, aantekeningen maken, delen, opslaan en lezen vanuit elke interface. Hierdoor is het niet langer nodig om tussen verschillende programma’s te schakelen, meerdere versies te beheren en documenten af te drukken of bestanden te converteren. Met deze service kunnen bedrijven veel tijd besparen en efficiency realiseren. Ook biedt Digital Alternatives de mogelijkheid om plaatsonafhankelijk documenten te synchroniseren op persoonlijke apparaten. Daarnaast geeft real-time analytics bedrijven inzicht in hoe ze de overstap van papier naar digitaal werken beter kunnen managen. De veilige, intuïtieve interface is geschikt voor Microsoft Windows pc's en iPads.

Om bedrijven te helpen bij het verminderen van hun carbon footprint (CO2 uitstoot) en medewerkers te motiveren hun printgedrag aan te passen heeft het Xerox Research Centre Europe (XRCE) de Xerox Print Awareness Tool ontwikkeld. Een gepatenteerd systeem dat werknemers actief aanmoedigt om het milieu te sparen en milieuvriendelijk te werk te gaan. Met behulp van gamification technologie worden medewerkers zich bewust wat voor invloed hun inspanning heeft op hun printgedrag en dat van de hele organisatie. De widget volgt en analyseert de printhistorie en het printgedrag. Op basis van real-time statistieken krijgt de medewerker vervolgens tips over hoe hij zijn printgedrag kan verbeteren. Ook kunnen spelelementen en prijzen toegevoegd worden om deelname aan te moedigen.

Tijdens het Gartner Symposium ITxpo van 9 tot 13 november in Barcelona presenteert Xerox haar Digital Alternatives en de Xerox Print Awareness Tool bij stand O2. Xerox Digital Alternatives is direct beschikbaar in Noord-Amerika en West-Europa en zal wereldwijd uitgerold worden in 2015. De Xerox Print Awareness Tool is verkrijgbaar in Noord-Amerika en West-Europa.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.