Ads Top

Deloitte kiest Xerox voor totaaloplossing druk- en printwerk

Deloitte heeft een nieuwe overeenkomst voor MediaServices gesloten met Xerox. Vanuit twee locaties van Deloitte, de Maastoren in Rotterdam en The Edge het nieuwe kantoorgebouw in Amsterdam, worden alle Deloitte-vestigingen in Nederland bediend. Het innovatieve mediacentrum van Xerox met de nieuwste technologie en software voor het summum aan multimediale dienstverlening, past goed in de ambitie van Deloitte de meest innovatieve professional services firma te zijn.

Deloitte maakt in al haar kantoren gebruik van Xerox Managed Print Services in een door Xerox gestandaardiseerde, geoptimaliseerde en beveiligde printomgeving. Hierdoor kan het bedrijf de stroom aan documenten en gegevens beheren. Niet alleen kunnen hiermee de printkosten verminderd worden, maar wordt ook het aantal afdrukken beter beheerst.

Vooruitlopend op de verhuizing naar The Edge in Amsterdam heeft Deloitte tevens gekeken naar de centrale printvoorzieningen. Door de nieuwe MediaServices worden besparingen gerealiseerd en tegelijkertijd de dienstverlening innovatief en duurzaam uitgebreid. MediaServices omvat de integrale communicatie- en publicatieketen, dus onder meer advies, opmaak, huisstijlbewaking en multimediale publicatie. Alle landelijke Deloitte medewerkers krijgen via een webportal toegang tot alle nieuwe diensten dankzij XMPie Storeflow, de toonaangevende Web2Publishing software van Xerox.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.