Ads Top

Xerox beloont drie partners met Award

Tijdens de jaarlijkse Partner Kick-off heeft Xerox drie partners beloond met de Partner of The Year Award in verschillende categorieën. KNNS Business Solutions is uitgeroepen tot Business Partner of The Year. Xtandit, de grootste concessionair van Xerox, heeft de XPPS Partner of The Year Award in ontvangst mogen nemen en OSN mag zich Multibrand Partner of The Year noemen.

KNNS Business Solutions heeft na de fusie met NMA ICT haar propositie compleet aangepast. De organisatie onderscheidt zich nu met een uniek aanbod binnen de printmarkt. Met onder andere hosted IT-oplossingen, VOIP, cloud services en print, scan en workflow solutions kan KNNS haar klanten een single point of contact concept aanbieden. Hierbij vormen flexibiliteit, schaalbaarheid en ontzorging de kern van het aanbod. Op basis van een “pay per use” concept is hiermee tevens een kraakheldere en transparante samenwerking gestart. Dit vernieuwde business model van KNNS getuigt van ondernemerschap, lef, visie en inzicht in de wensen van de eindgebruikers op lange termijn.

OSN mag zich, ondanks de recentelijk getekende samenwerkingsovereenkomst in mei dit jaar, al Multibrand Partner of The Year noemen. OSN is door de intensieve samenwerking met Xerox sterk uit de startblokken gekomen. De eerste resultaten die gezamenlijk zijn behaald zijn dan ook zeer bemoedigend. OSN bewerkt een klantsegment waar de meeste andere partners van Xerox geen toegang tot hebben. Vanuit beide partijen is er de overtuiging om het succes verder uit te dragen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.