Ads Top

Sharp breidt A3-assortiment multifunctionele printers uit met de MX-M754N en MX-M654N

Sharp voegt twee nieuwe A3-zwart-witprinters toe aan haar assortiment multifunctionele printers (MFP), de MX-M754N en de MX-M654N met afdruksnelheden van 75 en 65 pagina’s per minuut. De high performance printers zijn speciaal ontworpen om snel te kunnen printen, kopiëren en scannen en zijn geschikt voor diverse papierformaten. Daarnaast beschikken de printers over een groot aantal geavanceerde afwerkingsopties.

Bedienen gaat heel eenvoudig via het kantelbare 10,1 inch kleuren multi-touchscreen. De MFP’s beschikken bovendien over een optioneel, uitschuifbaar toetsenbord voor snelle en eenvoudige gegevensinvoer.

De printers zijn geschikt voor een groot aantal soorten drukwerk en beschikken over een uitgebreide reeks aan afwerkingsopties. Zo kunnen de printers optioneel worden voorzien van een 4.000 vel finisher en zijn ze geschikt voor zadelhechten, nieten (50 of 100 vel), perforeren, diverse manieren van vouwen, trimmen, invoegen van kaften, ontkrullen en materiaal tot 300 g/m². Hierdoor kunnen bedrijven de MX-M754N en de MX-M654N gebruiken om hun eigen drukwerk te produceren zoals brochures, direct marketing-materiaal en gebruikshandleidingen. Ook kan met de printers foldermateriaal voor direct mailing-enveloppen gevouwen worden door de optionele vouweenheid.

Bedrijven kunnen dankzij de nieuwe MFP’s meer uit hun cloud-oplossing halen. Via het OSA-softwareplatform bieden de printers toegang tot cloud-toepassingen zoals Sharp Cloud Portal Office (Sharps platform voor teamwork en –opslag) en de mogelijkheid om op afstand printopdrachten te versturen.

De MFP’s zijn geschikt voor het verwerken van vertrouwelijke informatie. De printers voldoen aan uitgebreide veiligheidsnormen en beschikken over diverse veiligheidsfuncties. Opgeslagen gegevens op de interne harde schijf worden automatisch beveiligd en gevoelige informatie is afgeschermd. Wanneer de schijf wordt vervangen, zorgt de overschrijffunctie ervoor dat alle gegevens permanent verwijderd worden.

De MFP’s blokkeren automatisch onbekende apparaten op basis van hun IP/MAC-adres, zodat ze geen ongeautoriseerde toegang tot het bedrijfsnetwerk krijgen. Voor veilige netwerkcommunicatie wordt SSL en IPsec toegepast. Met de Document Control-functie worden documenten van een watermerk voorzien en dankzij de authenticatie-optie wordt het printen van vertrouwelijke documenten uitgesteld, zodat ze niet onbewaakt bij de printer liggen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.