Ads Top

Fujitsu N7100-netwerkscanner verwerkt beelden tot tien keer sneller

Fujitsu introduceert een netwerkscanner die de nieuwe standaard zet voor beeldbewerking in netwerkscanners. Dankzij zijn verbeterde CPU- en GI-processor vertienvoudigt de Fujitsu N7100 de beeldverwerkingssnelheid in de scanworkflow vergeleken met zijn voorganger, de N1800. Daardoor heeft de gebruiker bijna onmiddellijk een beeld van de uiteindelijke scan en worden wachttijden aanzienlijk verkort.

Het nieuwe actieve papierinvoermechanisme voorkomt dat papier vastloopt en behoudt de scheiding tussen pagina’s, zodat er niet meerdere pagina’s tegelijk in de scanner komen. Daarnaast is er een aantal extra features toegevoegd: automatische PaperStream-beeldverbetering en usb-poorten voor toetsenbord of IC-reader-verbinding. Dit verbetert de efficiëntie nog verder.

De stand-alone netwerkscanner is te bedienen zonder een pc en alle N7100-scanners binnen een bedrijf zijn te monitoren en beheren met een centrale beheertool. Zijn grote touchscreen biedt eenvoudig toegang tot functiespecifieke taakprofielen voor naadloze integratie in bedrijfsprocessen. De nieuwe Fujitsu N7100 is te zien tijdens CeBIT 2015 (van 16 tot en met 20 maart 2015) bij de Fujitsu-stand in hal 7, stand A28.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.