Ads Top

Xerox maakt printen via verschillende apparaten eenvoudiger

Medewerkers werken steeds meer met mobiele apparaten op kantoor, in vergadering, thuis of op locatie en rekenen erop gedurende hun werkdag documenten af te kunnen drukken. Met de installatie van de Xerox Phaser 6020/6022 kleurenprinter en WorkCentre 6025/6027 multifunctionele kleurenprinters (mfp’s) kunnen medewerkers volgens de fabrikant snel aan de slag. De machines zijn eenvoudig in het gebruik en ook geschikt voor kantoren zonder eigen IT-afdeling. Daarnaast bieden de printers een scherpe fotokwaliteit vergelijkbaar met grotere, vaak duurdere machines.

De printers zijn voorzien van een ingebouwde beveiliging en Wifi, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geplaatst binnen het kantoor. Met behulp van Wi-Fi Direct, Apple AirPrint en Google Cloud Print zijn gebruikers in staat eenvoudig te printen zonder apps of printerdrivers te hoeven installeren. Ook beschikken alle vier de printers over tijdbesparende functies zoals simpele draadloze configuratie opties. Verder zorgt de Paper Setup Navigator er automatisch voor dat de juiste papierformaten zoals etiketten, kaarten, enveloppen en gerecycled papier worden afgedrukt. De printers hebben een papiercapaciteit van 150 vel en kunnen 60 tot 163 gram aan. Met het WorkCentre 6027 is het ook mogelijk 15 vel tegelijk af te drukken om zo tijd te besparen bij het kopiĆ«ren, faxen en scannen van documenten.

De Phaser 6022 en het WorkCentre 6027 drukken beiden 18 pagina's per minuut af in kleur en in zwart-wit. Een groot, intuĆÆtief kleuren aanraakscherm op het WorkCentre 6027 maakt het eenvoudig om tussen de functies van de machine te navigeren. De printers garanderen een fotokwaliteit van 1200 x 2400 dpi, waardoor het afdrukken van promotiemateriaal en het produceren van presentaties en andere communicatie-uitingen nog beter wordt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.