Ads Top

Panasonic Computer Product Solutions gaat samenwerken met Brother

Panasonic Computer Product Solutions, een bedrijfsonderdeel van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU), kondigt een samenwerking aan met Brother International Europe Ltd., dochteronderneming van Brother Industries Limited. Panasonic en Brother gaan de samenwerking aan om volledig geïntegreerde, mobiele printeroplossingen te kunnen bieden aan specifieke sectoren in de zakelijke markt.

De overeenkomst met Brother International Europe, vooraanstaand leverancier van printerproducten voor mobiele medewerkers, omvat het leveren van Brothers populaire, mobiele thermische full-pageprinters uit de PJ600-serie voor gebruik in voertuigen van hulpdiensten. De overeenkomst omvat tevens de robuuste mobiele printers uit de RJ-serie, de A6/A7-documentprinters uit de MW-serie en de bon- en labelprinters voor de detailhandel uit de TD2000-serie. De Brother-producten zijn volledig getest en goedgekeurd voor gebruik in combinatie met Panasonic Toughbook- en Toughpad-apparaten.

Door de toevoeging van Brother Mobile Solutions aan ProServices, Panasonics pakket aan mobiliteitsoplossingen van derden, biedt Panasonic een aantrekkelijk assortiment end-to-end oplossingen met de beste technologie voor mobiele buitendienstmedewerkers. ICT-managers kunnen daardoor direct een keuze maken voor prestatiegerichte en eenvoudig te integreren apparaten.

Panasonic gaat de vooraf geconfigureerde mobiele printeroplossingen van Brother verkopen via de bestaande distributiekanalen in Europa. De eerste sectoren waar Panasonic zich op richt zijn onder andere de hulpdiensten en de detailhandel. De robuuste Toughbook- en Toughpad-computers van Panasonic Computer Product Solutions worden in Europa veel gebruikt door politie-, leger-, brandweer- en ambulancepersoneel en andere hulpverleners. Voor hen zijn de uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en connectiviteit van essentieel belang.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.