Ads Top

Xerox introduceert digitale kleurenpersen met metallic goud en zilver toner optie

Xerox brengt met de lancering van de Colour 800i/1000i persen een extra dimensie aan in digitaal kleurendrukwerk, door de mogelijkheid om in metallic goud en zilver te printen. Xerox is de eerste in de industrie die metallic zilver toners op de markt brengt, die op hoge snelheid worden afgedrukt. Daarnaast produceren de nieuwe persen in consistente, haarscherpe kwaliteit levendige kleuren en zeer egale kleurverlopen, waardoor drukwerk nog meer de aandacht trekt.

Door de toevoeging van metallic goud en zilver toners conform Pantone specificaties wordt drukwerk extra opvallend, krijgt het een chique uitstraling en heeft het meer impact. Documenten die metallic goud of zilver bevatten, worden voorzien van glinstering en een extra glanslaag. Daarnaast creëren de toners speciale foliestempel-achtige en metallic effecten. De zilveren en gouden inkt knalt van het papier af, dit zorgt voor een opvallend effect op een breed spectrum aan toepassingen. De zorgvuldig samengestelde zilver en goud toners hebben bovendien een van de hoogste flop indexen – een meeteenheid van de veranderde reflectie van een metallic kleur – in de branche.

De Xerox EX-P 1000i Print Server powered by Fiery verhoogt de productiesnelheid, winst van bedrijven en levert snel en uitstekend afgewerkte opdrachten eenvoudig af. De innovatieve high-speed server automatiseert workflows en produceert keer op keer consistente en nauwkeurige kleur- en afdrukkwaliteit.

De Colour 800i/1000i persen zijn vanaf maart in Nederland beschikbaar. De optionele upgrades voor huidige klanten met een Colour 800/1000 pers zijn beschikbaar in het tweede kwartaal van dit jaar. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.