Ads Top

Zonder frustraties lamineren

Fellowes introduceert de nieuwe lamineermachine Saturn 3i. Deze automatische lamineermachine is uitgerust met een InstaHeat-technologie, waardoor lange opwarmtijden tot het verleden zouden moeten behoren. Het apparaat is speciaal geschikt voor regelmatig gebruik door mkb’ers en zzp’ers, omdat hij snel en eenvoudig werkt.

Voor het lamineren steekt de gebruiker van de lamineermachine het document in een lamineerhoes. Deze is aan de binnenkant voorzien van lijm. Onder hoge temperatuur en druk wordt het document gelamineerd. Bij veel lamineerapparaten duurt het echter lang, gemiddeld zo’n 5 minuten, voordat hij is opgewarmd. Dit is een grote bron van frustratie bij de gebruikers.

Bij de Fellowes Saturn 3i is dat volgens de leverancier verleden tijd. Deze machine is in 60 seconden opgewarmd en klaar voor het lamineren van documenten van verschillende formaten t/m A3 in 80, 100 of 125 micron lamineerhoezen. Deze snelle opwarmtijd kan bereikt worden door de InstaHeat-technologie. Ook het lamineren zelf gaat snel; deze Fellowes machine haalt een lamineersnelheid van 30 centimeter per minuut bij een 80 micron lamineerhoes.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.