Ads Top

Probleemloos in een handomdraai papier vernietigen


Fellowes introduceert zijn nieuwe papiervernietiger Automax 200C. Door de Accufeed-technologie is deze papierversnipperaar snel en eenvoudig in het gebruik. Vanwege onder meer deze innovatieve technologie is de Fellowes AutoMax 200C papiervernietiger onlangs genomineerd voor de Benelux Office Products Awards 2015 in de categorie Office Equipment.

Door het Accufeed-systeem wordt een stapel papier tot 200 vel snel en eenvoudig ingevoerd. De stapel papier kan in het apparaat worden gelegd en met een druk op de knop wordt de gehele stapel automatisch binnen 5 minuten vernietigd, zonder dat een medewerker hier bij hoeft te zijn. Voor 10 vel tegelijkertijd beschikt de machine ook over een manuele invoeropening.

Dankzij het Accufeed-systeem wordt het papier in etappes door het messenblok gevoerd, waardoor het apparaat grote hoeveelheden papier tegelijk aan kan. Wanneer het papier dreigt vast te lopen wordt de automatische terugloopfunctie ingeschakeld, zodat opstoppingen in de messen voorkomen worden. Gekreukt papier, nietjes, glanzend papier en dubbelzijdige prints zijn voor dit apparaat geen probleem en ook creditcards, CD’s en DVD’s kan de Automax 200C gemakkelijk aan.

De AutoMax 200C beschikt over het veiligheidsniveau DIN P-4. Het apparaat vernietigt documenten in 4x38 snippers en heeft een uitneembare opvangbak van 32 liter. De bedrijfscyclus van het  apparaat bedraagt 12 minuten en de geïntegreerde slaapstand wordt na 2 minuten van inactiviteit geactiveerd om het energieverbruik te reduceren. Er zit Het2 jaar garantie op het apparaat en 7 jaar garantie op de snijmessen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.