Ads Top

Zuyderland in zee met Xerox Managed Print Services

Xerox heeft Zuyderland, het per 1 juli 2015 gefuseerde Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch en Zorgconcern, als nieuwe Managed Print Services (MPS-)klant. Xerox had al een samenwerkingsverband met Orbis en om uniformiteit in de nieuwe organisatie te creëren, besloot Zuyderland per 1 oktober in zijn geheel gebruik te maken van de MPS-diensten van Xerox.

Zuyderland is hiermee in staat om integrale service te leveren aan gebruikers op de verschillende locaties, te voldoen aan de informatiebeveiligingsrichtlijn NEN7510 en een kostenbesparing te realiseren. Xerox verzorgt tevens de implementatie van circa 480 netwerkprinters en 300 multifunctionele printers (scan/fax/print/kopie), die naar verwachting eind maart wordt afgerond.

Na de fusie was Zuyderland op zoek naar een uniform printerpark met bijpassende werkwijze. Atrium ondernam voorheen actie op printgebied als er een storing werd gemeld. Ook was er veel diversiteit in printers, waardoor een uniforme infrastructuur uitbleef. Omdat Orbis al naar tevredenheid gebruikmaakte van de Managed Print Services en apparatuur van Xerox, beheert Xerox voortaan het printerpark van beide ziekenhuizen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.