Ads Top

Nieuwe Lüscher-Tschudi digitale textielprinter in Nederland

Lüscher-Tschudi heeft een vollledig nieuwe digitale textielprinter, de T-Rex 320, ontwikkeld. Deze wordt op 3 en 4 februari 2016 bij AtéCé Graphic Products in Alkmaar geintroduceerd en gedemonsteerd. De verkoop in Nederland wordt gedaan door GTS, een dochteronderneming van AtéCé.

‘Deze nieuwe textielprint oplossing is ontwikkeld in Zwitserland’, zegt verkoopdirecteur Bert Hobo. ‘De naam Lüscher is in de grafisch industrie bekend van de plaatbelichters. Toen de toenmalige Zwitserse eigenaar Hans Lüscher zijn bedrijf verkocht, is hij met de ontwikkeling van deze textielprinter begonnen. De afdrukkwaliteit en snelheid zijn hoog. Wat bijzonder is, is dat gebruik gemaakt wordt van een geheel eigen inkttechnologie, waardoor de inktkosten in vergelijking tot andere textielprinters zeer laag zijn.

Ook de aanschafprijs van het systeem is ten opzichte van de concurrentie laag. Uiteraard gaat het uiteindelijk om Total Cost of Ownership en de afdrukkosten per m². Daarin scoort de T-Rex 320 beslist goed. De Lüscher-Tschudi T-Rex 320 bestaat uit een 6-kleuren rol op rol textielprinter, die op 320 cm breed print en een nabewerkingsunit voor het fixeren van de kleuren en snijden. De inkten die verbruikt worden zijn op waterbasis’.

De Lüscher-Tschudi T-Rex 320 wordt op 3 en 4 februari 2016 in Nederland geïntroduceerd. Dat gebeurt bij AtéCé in Alkmaar. Belangstellenden zijn welkom in het AtéCé distributiecentrum, gevestigd op het bedrijventerrein Boekelermee, direct aan de A9.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.