Ads Top

Pilot met cloud-printing bij Bruna

Bruna start een pilot met het aanbieden van printen vanuit de cloud. Klanten kunnen hun printwerk binnenkort vanaf elk apparaat in een digitale hub zetten en op een zelf gekozen moment in een aantal Bruna winkels uitvoeren. De keten is daarmee de eerste op de Nederlandse markt die gebruik gaat maken van Innoprint, het vandaag aangekondigde initiatief van geïntegreerd document specialist Veenman.

De innovatie biedt klanten gemak vanuit huis of onderweg. Een eigen printer is onnodig, dus hoeven ze geen rekening meer te houden met onderhoud, papier- en inkt-aanschaf. Ook met een USB-stick naar de printshop is verleden tijd; de klant zet de documenten in de cloud en print ze gewoon tijdens het boodschappen doen tegen marktconforme prijzen uit bij Bruna. Omgekeerd is scannen een optie. Betaling gaat heel eenvoudig via een eigen account.

Bruna en Veenman passen goed bij elkaar, vindt Bruna-directeur Fred Zeegers. "Wij zijn op zoek naar partners die willen vernieuwen en die samen met ons de klantervaring en serviceverlening kunnen verbeteren. Met Innoprint van Veenman kunnen wij bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst zijn, zowel in de consumenten- als in de (klein) zakelijke markt. We zijn continu bezig onze omnichannel-mogelijkheden uit te breiden, waardoor een perfecte combinatie ontstaat tussen ons sterke netwerk van winkels en de digitale wereld."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.