Ads Top

Ricoh introduceert TotalFlow 4.0 Software Suite

Ricoh introduceert een verbeterde reeks oplossingen binnen TotalFlow Software Suite. Het gaat hierbij om TotalFlow Prep 4.0, TotalFlow Print Manager 4.0, TotalFlow Production Manager 4.0 en TotalFlow Path 4.0. Deze oplossingen zijn ontworpen om het productiewerkproces te stroomlijnen, fouten te minimaliseren en de productiviteit te maximaliseren.

TotalFlow Prep 4.0 heeft een vernieuwde gebruikersomgeving die toegang biedt tot snelle en efficiënte documentvoorbereiding aan de hand van intuïtieve tools voor impositie, tabbladen en nabewerking. De software is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven, omdat gebruikers documenten kunnen creëren, bewerken en opmaken via een simpele, eenvoudig te gebruiken grafische interface. TotalFlow Prep kan onafhankelijk functioneren of geïntegreerd worden met andere TotalFlow-productieoplossingen zoals Print Manager en Production Manager.

TotalFlow Print Manager 4.0 en TotalFlow Production Manager 4.0 maken het mogelijk om alle processen bij digitale printopdrachten centraal te beheren. Ze plannen opdrachten automatisch in en verzenden deze op basis van printerfuncties, mediatype en huidige werklast. Met behulp van een dynamische mediacatalogus wordt het verwisselen van media tot een minimum beperkt. Dit betekent een toename van productiviteit, een besparing van kosten en het vermijden van fouten. Ook is de uptime van productiesystemen beter dankzij kortere wachtrijen en versneld printen.

TotalFlow Path 4.0 is gebouwd op een open platform. De automatiseringssoftware, die de losbladproductie stroomlijnt, is eenvoudig en betaalbaar. Met behulp van automatiseringsregels en een ‘drag & drop’ gebruikersomgeving, kunnen klanten lineaire workflows creëren en naar wens aanpassen, om aan specifieke opdrachtvereisten te voldoen. TotalFlow Path reduceert veelgemaakte fouten en versnelt oplevertijden door menselijke handelingen te minimaliseren. Versie 4.0 integreert met EFI Digital Storefront, Ultimate Impostrip, voor geavanceerde impositie en ondersteuning van de nieuwste rotatie en losblad productiesystemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.