Ads Top

Ricoh lanceert nieuwe milieuvriendelijke AR-latexinkten

Ricoh introduceert in maart op FESPA Digital haar eigen watergedragen AR-latexinkt (Aqueous Resin) voor de Ricoh Pro L4100-serie grootformaat printers. Ricoh speelt hiermee in op de klanteisen in de snelgroeiende markt van signtoepassingen. FESPA Digital vindt plaats van 8 tot en met 11 maart in RAI Amsterdam. U vindt Ricoh op de beurs op stand S132 in hal 7.

De nieuwe latexinkt is niet alleen milieuvriendelijk, maar levert volgens Ricoh ook een hogere productiviteit en verbeterde beeldkwaliteit. Tijdens FESPA Digital laat Ricoh zien dat de AR-inkt sneller droogt en rijkere kleuren biedt op een breder scala aan substraten. Bovendien valt bij de AR-inkt het energieverbruik lager uit. Printbedrijven zullen ontdekken hoe ze hiermee hun aanbod aan sign & display graphics voor binnen- en buitentoepassingen aanzienlijk kunnen uitbreiden.

De mogelijkheid om witte inkt te gebruiken als deklaag op transparant of donker materiaal komt de natuurlijke levendigheid van kleuren ten goede. Daarnaast wordt witte inkt ingezet voor drielaags printen in combinatie met transparante media. Hierdoor is de grootformaat latexprinter ook geschikt voor raamtoepassingen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.