Ads Top

Minolta introduceert bizhub PRO 1100: nieuwe generatie voor zwart-wit printen

Konica Minolta introduceert een nieuw production printingmodel voor zwart-wit printen. De bizhub PRO 1100 is de opvolger van de succesvolle bizhub PRO 951 die in 2012 werd gelanceerd. Dit systeem biedt nieuwe applicaties en functies, snellere riptijden, een kleurenscanner en een flexibele OpenAPI-interface. Deze functies komen van pas bij het verwerken van uiteenlopende, elkaar regelmatig afwisselende, on demand printopdrachten van interne en externe printshops.

Momenteel bestaat een groot gedeelte van de afdrukvolumes van productieprinters nog steeds uit zwart-witafdrukken. Dankzij het grote maandelijkse printvolume leent de bizhub PRO 1100 zich met name voor veeleisende productieomgevingen. Bovendien is het apparaat vijf pagina's per minuut sneller dan zijn voorganger, de bizhub PRO 951.

Het multifunctionele systeem is zeer flexibel. Zo kan hij vrijwel elke klus aan, zoals opdrachten met een gewichtsbereik van 40 g/m2 tot 350 g/m2 en papierformaten van 92 x 132 mm tot SRA3 (max. 324 x 483 mm). Met een maximale papiercapaciteit van 9.000 vellen in vijf papierladen en de nieuwe bypasslade MB-507 is dit zwart-witssysteem voorbereid op elke willekeurige printopdracht met een groot volume. Hij kan zelfs overweg met omvangrijke mixed media-opdrachten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.