Ads Top

Nieuwe bizhub productieprinters van Konica Minolta

Konica Minolta presenteert de bizhub PRO 1052e, bizhub PRESS 1052e bizhub PRESS 1250e en bizhub PRESS 1250eP. Deze nieuwe systemen luiden volgens de fabrikant een nieuw tijdperk in voor zwart-wit printen, met uitgebreide mogelijkheden voor afwerking en workflowbeheer en een nieuwe kwaliteitsdimensie voor zwart-witdrukwerk. Dankzij deze nieuwe modellen hoeven aanbieders van commercieel drukwerk en organisaties met omvangrijke printactiviteiten en hoge zwart-witvolumes zich geen zorgen meer te maken over capaciteitsbeperkingen en vertragingen. Bovendien kunnen ze profiteren van een nog grotere efficiëntie, een zeer grote betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

De nieuwe modellen vereenvoudigen en versnellen workflows doordat zij de eigen inline afwerkingseenheid van Konica Minolta ondersteunen, waarmee klanten het volledige print- en afwerkingsproces kunnen automatiseren. Met de nieuwe boekjesafwerkeenheid Konica Minolta SD-513 wordt het vouwen, driezijdig bijsnijden en de vormgeving van de kaft volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen levertijden worden verkort en de productie worden verhoogd, zodat medewerkers meer tijd overhouden voor andere taken.

De nieuwe systemen van Konica Minolta beschikken over een professioneel programma voor het doorvoeren van afdrukinstellingen tijdens printruns (zoals het afstemmen van de tooncurve) en leveren uitstekende prestaties, wat de productiviteit ten goede komt. De bizhub PRESS 1250e/eP heeft een printsnelheid van maximaal 125 ppm A4/70 ppm A3 en de bizhub PRESS 1052e van maximaal 105 ppm A4/60 ppm A3.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.