Ads Top

Sharp komt met ‘future-proof’ multifunctionele A3-kleurenprinters

Sharp voegt drie nieuwe modellen A3-kleurenprinters toe aan haar MX Essential-lijn: de MX-3050N, de MX-3550N en de MX-4050N. De MFP’s zijn speciaal ontwikkeld voor MKB-bedrijven, overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen, die vooralsnog een structurele maar relatief bescheiden behoefte hebben aan print-, copy- en scancapaciteit, maar in de toekomst eenvoudig willen kunnen opschalen.

De drie modellen beschikken over afdruksnelheden van 30, 35 en 40 pagina’s per minuut. Ze combineren een hoge kwaliteit en snelheid met bedieningsgemak. De MFP’s van Sharp hebben namelijk een identieke interface: wie bekend is met één van de apparaten uit de serie, kan met alle apparaten uit het hele assortiment overweg. Sharp biedt haar gebruikers met de nieuwe modellen ook tal van technische mogelijkheden, waaronder geavanceerde afwerkingsopties, Office Direct Print en Sharps Open System Architecture (OSA).

De introductie van de instapmodellen uit de MFP-serie volgt op de lancering van een drietal ‘full featured’ modellen eerder dit jaar: de MX-3070N, de MX-3570N en de MX-4070N met afdruksnelheden van respectievelijk 30, 35 en 40 pagina’s per minuut. Deze meer uitgebreide modellen met extra eigenschappen en functies zijn speciaal ontworpen voor klanten die behoefte hebben aan een meer hoogwaardige printomgeving.

De geavanceerde MFP’s zijn onder andere voorzien van OCR-herkenning voor het eenvoudig omzetten van hardcopy documenten in doorzoekbare PDF-, Word-, PowerPoint- of Excel-documenten. Ook kunnen de MFP’s dubbelzijdige originelen scannen. De nieuwe MX-3050N-, de MX-3550N- en de MX-4050N-modellen zijn standaard uitgerust met energiebesparende eigenschappen en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.