Ads Top

Crowdfunding voor innovatieve drukpers

In drie dagen tijd heeft Adriaan Dekker, specialist en marktleider in papieren verpakkingen voor food en non-food producten, € 1.500.000 opgehaald bij het publiek voor de financiering van een innovatieve drukpers. Het is de grootste MKB-lening ooit die met behulp van crowdfinance is gerealiseerd. Met de aanschaf van de drukpers speelt het bedrijf, al 160 jaar gevestigd in het hart van de Zaanstreek, in op de actuele ontwikkelingen en groeikansen in de markt voor papieren verpakkingsmateriaal voor onder meer retail en industrie.

Al 160 jaar is Adriaan Dekker specialist in het bedrukken, snijden en vouwen van papieren verpakkingsmaterialen. Van industriële rollen en vellen, tot bloemen- en cadeaupapier, de meest uiteenlopende papieren zakken, papieren draagtassen en rollen ten behoeve van kassa’s en pinautomaten.Het bedrijf levert aan partijen in de voedselindustrie, waaronder Albert Heijn en Suiker Unie maar ook aan partijen als Akzo Nobel, Blokker Holding, Fleurop en IKEA.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt voor verpakkingsmaterialen zorgen voor een forse stijging van de vraag naar de dienstverlening van Adriaan Dekker. Algemeen directeur Vincent Tol: “Nieuwe wetgeving voor draagtassen maar ook de toenemende aandacht voor duurzaamheid en de keuze voor een ‘authentieke uitstraling’ van bijvoorbeeld ambachtelijk brood of ‘streetfood’, maken dat steeds meer retailers kiezen voor papieren verpakkingsmaterialen.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.