Ads Top

HP Inc. introduceert nieuwe derde generatie HP latex printers

HP brengt de Latex 500 printerserie en HP Latex 1500 printer op de markt. De nieuwe printers zijn ontworpen voor middelgrote tot grote print service providers (PSP’s). De printers verbeteren productiviteit, zijn uitgerust met nieuwe toepassingsmogelijkheden en zijn een betaalbare oplossing.

Nieuwe functies zijn:

·         Meer printen met een nieuwe spindle-less pivot tabel en automatische skew adjustment waarmee rollen in minder dan een minuut worden ingeladen, heavy-duty roll-behandeling van rollen met een maximaal gewicht van 55 kg, evenals een statuslamp zodat men de productievoortgang van een afstand kan monitoren.

·         Printsnelheden tot 23m2 per uur op indoor modus voor een kosteneffectieve productie van hoge kwaliteitstaken met snelle doorlooptijden.

·         Zwaar verzadigde afdrukken met behulp van veelzijdige printfuncties met 50 procent meer inktdichtheid. Ook is er een nieuwe wiper rol verkrijgbaar voor hoogwaardige resultaten op betaalbare banners en zelfklevend vinyl.

·         De mogelijkheid om alle taken bij de voorkant van de printer uit te voeren. Inclusief het verwisselen van media en inktcartridges, waardoor de beschikbare werkruimte verdubbelt.

·         Eenvoudige integratie in een grotere HP Latex fleet met mogelijkheden voor kleuremulatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.