Ads Top

Een alles-in-één printoplossing voor kleinere bedrijven

Met Print365 kunnen kleinere bedrijven voortaan profiteren van een volledig ondersteund printpakket, met lage, vaste kosten. Print365 past de eenvoud van een contract voor mobiele telefonie toe op een managed printservice die speciaal is ontworpen voor eindgebruikers in het midden- en kleinbedrijf en die wordt verkocht via IT-resellers.

Als professionele printoplossing neemt Print365 het MKB het vervelende werk uit handen en zorgt voor een effectiever beheer van de printkosten. Dit is de eerste allesomvattende oplossing voor het MKB, zelfs voor bedrijven die maar een of twee printers willen. Een gebruiksvriendelijke portal stelt klanten in staat om eenvoudig hun verbruik, technische problemen, onderhoud, dienstverlening en live updates bij te houden.

Er zijn verschillende bundels beschikbaar, waaronder een All-You-Can-Print pakket dat vrijwel onbeperkt afdrukken biedt. Met een eenvoudig te installeren assessment-tool kunnen klanten hun printbehoeften analyseren en het best passende pakket kiezen, alvorens ze een contract afsluiten.

Print365 is verkrijgbaar al verkrijgbaar vanaf 35 euro per maand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.