Ads Top

Nuane lanceert Power PDF 2

Nuance Communications lanceert Power PDF 2. Deze software vereenvoudigt het beheer van Pdf-workflows en biedt de mogelijkheid om bestanden te creëren, converteren, bewerken, samen te voegen en veilig te delen.

De Ribbon-interface van Microsoft stond model voor de moderne gebruikersinterface van Power PDF 2. Deze bevat een zoekfunctie waarmee gebruikers snel elke tool of functie in de applicatie opsporen. De verbeterde Quick Access Toolbar biedt de mogelijkheid om snelkoppelingen naar vaak gebruikte functies te creëren.

Power PDF 2 biedt de volgende mogelijkheden:
  • Betere documentbeveiliging. Gebruik Microsoft Active Directory Rights Management Services om vertrouwelijke documenten zonder wachtwoorden te vergrendelen en op basis van vooraf bepaalde regels.
  • Grotere toegankelijkheid. De verbeterde mogelijkheden voor tag aanpassing en de nieuwe editor om de leesvolgorde te bepalen, stellen gebruikers in staat tags van Pdf-documenten te wijzigen of opnieuw te bepalen. Deze tools verschaffen gebruikers de mogelijkheid om perfect toegankelijke documenten te creëren, zodat personen met een visuele handicap documenten kunnen lezen en met behulp van ondersteunende technologieën toegang kunnen krijgen tot informatie.
  • Hogere productiviteit. Nieuwe add-ons voor Microsoft Word, Excel en PowerPoint 2016 laten gebruikers rechtstreeks Pdf-bestanden creëren met bookmarks en links. De integratie met Office 2016 voorziet verder in tools om e-mailberichten met bijlagen te converteren naar PDF-archieven.
  • Groter gebruikscomfort – Binnen Chrome en Firefox worden nu ook Pdf Create-knoppen aangemaakt waarmee gebruikers moeiteloos webpagina’s converteren naar compacte PDF-bestanden vanuit hun favoriete browser. Deze tool neemt zelfs de oorspronkelijke links naar webpagina’s over in de PDF en ondersteunt Protected Mode in Internet Explorer.
  • Slimmere OCR-conversie. De nieuwe OCR-tool voor proofreading verbetert de nauwkeurigheid van zoekopdrachten in documenten aanzienlijk. Gebruikers zien de tekstresultaten van de OCR-omzetting rechtstreeks in een doorzoekbare PDF en ze kunnen deze tekst ook aanpassen. Woorden die mogelijk fouten bevatten worden aan de gebruiker getoond, zodat hij ze kan goedkeuren of verbeteren. Dit verhoogt de accuraatheid van een zoekopdracht en vergroot de waarde van het document.
  • Intuïtieve integratie. In het menu Bestand zijn rechtstreeks koppelingen naar opslag in de cloud en documentbeheersystemen opgenomen. Pdf-bestanden openen en bewaren in diensten voor cloudopslag zoals Dropbox, Google Drive, OneDrive en Box verloopt met zo min mogelijk stappen en daardoor gemakkelijk en snel. Gebruikers kunnen via het verbeterde menu Bestand ook documenten openen en bewaren in documentbeheersystemen zoals SharePoint, WorkSite, eDocs, NetDocuments en Enterprise Connect.
  • Krachtige ondersteuning van Pdf-formulieren. Dankzij de nieuwe, geavanceerde ondersteuning van dynamische Pdf-formulieren kan de software overweg met alle soorten Pdf-formulieren die op het web circuleren en door bedrijven of overheden gebruikt worden om informatie te vergaren. De gebruikers kunnen complexe formulieren invullen, bewaren en versturen, ook als deze afkomstig zijn van Adobe-applicaties.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.