Ads Top

Ricoh lanceert nieuwe lijn A3 multifunctionele kleurenprinters met Smart Operation Panel

Ricoh introduceerde onlangs en nieuwe lijn A3 kleurenprinters met Workstyle Innovation Technology én het gloednieuwe Smart Operation Panel.

Negen A3 multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) vormen de topmodellen. Deze zijn voorzien van Smart Apps, een aanpasbare interface en het nieuwe intuïtieve touch & swipe Smart Operations Panel. Deze features worden gecombineerd met innovatieve kenmerken, zoals de Human Detection Sensor, die zorgt voor een snelle opstart.

De modellen zijn ontworpen voor workflows met hoge oplagen en voor verschillende doeleinden waar een hoge kwaliteit en productiviteit belangrijk is. Ze worden bestuurd door een nieuwe Intelprocessor, die ervoor zorgt dat opdrachten sneller verwerkt worden.

Het Smart Operation Panel kan ook worden opgewaardeerd met apps van de Ricoh Application Site, waarmee de functies snel kunnen worden aangepast en uitbreid. Ook aanpassing aan huisstijl en integratie met interne communicatie, bijvoorbeeld voor de promotie van gebeurtenissen of nieuwe initiatieven, is mogelijk. De internetbrowser biedt toegang tot dieper liggende informatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.