Ads Top

Epson voegt dubbelzijdig afdrukken toe aan zijn 3-in-1 printer zonder inktpatronen

Na de lancering van het revolutionaire EcoTank-inktreservoirsysteem met hoge capaciteit in september 2015, heeft Epson de ET-3600 toegevoegd aan zijn EcoTank-aanbod.

De ET-3600 is ontworpen om dagelijkse afdruktaken nog eenvoudiger en betaalbaarder te maken. De printer drukt automatisch op beide zijden van een pagina af, waarmee het papierverbruik met de helft wordt verminderd en de kosten verder worden verlaagd.

Dankzij het inktreservoirsysteem met zeer hoge capaciteit zijn geen inktpatronen meer nodig, zodat de gebruiker geen patronen meer hoeft te kopen en vervangen. Dit zal zeker op prijs worden gesteld door consumenten die regelmatig hoge volumes afdrukken. In plaats hiervan wordt de ET-3600 geleverd met twee sets inktflessen met hoge capaciteit, waardoor de gebruiker een indrukwekkende hoeveelheid van 11.000 pagina's in zwart-wit en in kleur kan afdrukken. Dat betekent dat dit model extreem lage kosten per pagina levert en in staat is om veel meer pagina's af te drukken voordat de reservoirs moeten worden nagevuld.

Met deze printer kunnen afdrukkosten niet alleen met gemiddeld 70 procent worden teruggedrongen, maar klanten kunnen ook vertrouwen op een hoge kwaliteit. De printer produceert heldere, scherpe en nauwkeurige afdrukken met de duurzame en betrouwbare Micro Piezo-technologie van Epson en originele Epson-inkten. Voor extra gemoedsrust wordt de ET-3600 geleverd met een uitgebreide garantie van maximaal drie jaar of 50.000 pagina’s.

De ET-3600 is verkrijgbaar vanaf september 2016 voor een prijs van 449 euro. Extra inktflessen zijn beschikbaar voor een prijs van 9,99 euro (cyaan, magenta, geel) en 14,99 euro (zwart).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.