Ads Top

Epson breidt Expression-serie uit met nieuwe Home- en Premium-modellen

Epson breidt de Expression-serie van printers uit met nieuwe Home-modellen; de XP-445, XP-442, XP-345, XP-342, XP-247 en XP-245. Daarnaast introduceert Epson de vernieuwde Expression Premium XP-640 en XP-645 en wordt er een nieuw A3-printermodel aan de serie toegevoegd: de XP-900.

Deze compacte alles-in-één modellen combineren print-, scan- en kopieervoorzieningen in één apparaat. De vele mobiele afdrukopties maken het gemakkelijk om glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten te produceren, overal ter wereld of gewoon thuis. Ook het formaat van de nieuwe XP-900 is beperkt: de printer biedt A3-afdrukken terwijl deze bijna net zo compact is als een A4-model.

Het is gemakkelijk om geld te besparen met de Expression Home- en Premium-printers en hun afzonderlijke Claria Home-inktpatronen. De verschillende inkten kunnen apart worden aangeschaft, waardoor alleen de kleur die op is vervangen hoeft te worden. Gebruikers kunnen er ook op vertrouwen dat er geen concessies aan de kwaliteit zijn gedaan; de inkt is speciaal ontworpen om glanzende foto's en scherpe, heldere tekstdocumenten te leveren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.