Ads Top

HP viert het 25-jarig bestaan van de DesignJet-printerserie

Dit jaar viert HP DesignJet zijn 25-jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren nodigt HP klanten uit voor de 'My HP DesignJet and Me'-wedstrijd. HP DesignJet-eigenaren kunnen zich vanaf 20 juni t/m 10 oktober aanmelden via hp.com/go/myhpdesignjet. De eerste 100 deelnemers ontvangen een cadeaubon t.w.v. 25 euro en de eerste 5 winnaars krijgen een HP DesignJet T120 printer cadeau. De nummers 6 tot en met 10 winnen een HPx2 210 PC als prijs.

HP lanceerde zijn eerste inkjet grootformaat DesignJet-printer in 1991. Het apparaat verving hiermee penplotters en vernieuwde de manier waarop architecten en engineers grootformaat technische tekeningen ontwierpen. Het originele monochrome model maakte printen makkelijker, sneller en goedkoper. Later kwamen er exemplaren op de markt die ook kleurafdrukken konden maken. Dit zorgde voor nieuwe toepassingsmogelijkheden zoals het printen van GIS-kaarten. Ook beschikten de printers over hogere snelheden en waren afdrukken voorzien van een betere kwaliteit.

Wereldwijd zijn er al meer dan 3 miljoen HP DesignJet-printers geïnstalleerd. Daarom zet HP zich in voor innovatie en het behoud van open samenwerkingen met haar klanten. HP vindt het belangrijk om niet alleen oplossingen te creëren voor hen, maar juist ook mét hen. HP Designjet-printers zijn gebaseerd op R&D-kennis die in de afgelopen decennia is opgedaan. Hierdoor creëert HP voor elke generatie oplossingen die makkelijker, sneller en beter zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.