Ads Top

PaperStream Capture Lite beschikbaar voor Fujitsu SP Series-documentscanners

PFU (EMEA) Limited, dochteronderneming van Fujitsu, introduceert PaperStream Capture Lite voor zijn SP Series-productlijn. Doordat de software compatibel is met de Fujitsu SP Series-budgetscanner, hebben organisaties nu voor een aantrekkelijke prijs toegang tot professionele scansoftwareoplossingen.

 PaperStream Capture Version Lite is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van SP Series-modellen. De software biedt een touchbediening en heeft een nieuwe, ergonomische gebruikersinterface met vernieuwde functionaliteit voor meer efficiëntie tijdens het gehele scanproces. Fujitsu’s PaperStream Capture rolt de nieuwe functies uit over het complete scala van fi Series- en SP Series-scanners.

Met PaperStream Capture Lite optimaliseren bedrijven hun documentprocessen en batchscans in elke fase. Dankzij de nieuwe software bieden scanners nu nog gedetailleerder informatie over scanprocessen, en bevat het profielpictogrammen die het scanproces faciliteren. Met de nieuwe ‘browse view’-functionaliteit kan de gebruiker gescande beelden bevestigen tijdens het scannen, wat tijd bespaart. PaperStream Capture creëert automatisch meerdere bestandsformaten en maakt daarbij gebruik van eenvoudige menu-iconen en vooraf gekozen scaninstellingen. De software ondersteunt de formaten BMP, TIFF, M-TIFF en JPEG, en het stuurprogramma PaperStream IP TWAIN voor de SP Series.


Alle SP Series-modellen beschikken over PaperStream IP dat documenten automatisch scant in de hoogste kwaliteit. De functie voor het samenvoegen van voor- en achterkant helpt gebruikers pagina’s efficiënter te vergelijken. Andere nieuwe, automatische functionaliteiten zijn kleurdetectie, rechtzetten, uitvoer met meerdere kleuren en meerdere beelden, en bijsnijden van onregelmatige vormen. Dankzij het automatisch verwijderen van perforatiegaatjes en het onderscheiden van batches met patchcodes, barcodes en eventueel matrixcodes, is tussenkomst van de gebruiker vrijwel niet meer nodig.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.