Ads Top

Reclameland versnelt aanlevertijd drukwerk

Online aanbieders van producten-op-maat gaan ook mee in de trend van snel, sneller, snelst. Zoals onlinedrukker Reclameland dat vanaf nu drukwerk dat voor zes uur 's avonds wordt besteld, de volgende ochtend voor elf uur kant en klaar aflevert.

Wouter Haan van Reclameland is er hoorbaar trots op: vanaf nu zijn de aanlevertijden voor drukwerk bij Reclameland verschoven naar zes uur 's middags. Dat betekent dat klanten die drukwerk zoals flyers, visitekaartjes, banners en spandoeken door Reclameland willen laten maken, later hun opdracht kunnen aanleveren maar het kant-en-klare product wel de volgende dag in huis hebben.

Haan verklaart de versnelling van productie en levering vanuit het feit dat klanten online steeds veeleisender zijn geworden. "Wat de gewoonte bij webshops is geworden, vandaag besteld en morgen in huis, bestond natuurlijk al in de wereld van het drukwerk. Maar door de deadline nu nog verder te verleggen, geven we klanten extra ruimte bij het plaatsen van een last minute bestelling."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.