Ads Top

Xerox optimaliseert scannen naar applicaties met geautomatiseerde cloudoplossing voor MKB

Het importeren van scans van papieren inkooporders en ontvangstbewijzen in applicaties kan veel tijd in beslag nemen. Dat geldt zeker voor het MKB die voor hun bedrijfsprocessen gebruikmaken van internetapplicaties. Xerox lanceert daarom de Web Capture Service, een eenvoudige en krachtige oplossing voor workflowautomatisering, waarmee Xerox-resellers in staat zijn om een einde te maken aan dit pijnpunt van klanten.

Volgens een onderzoek door Xerox maakt 72 procent van alle MKB-organisaties momenteel geen gebruik van workflowautomatisering of zijn ze pas begonnen met de implementatie daarvan1. Voor veel kleine en middelgrote bedrijven is dit een belangrijke eerste stap in het automatiseren van hun workflows.

 De Web Capture Service van Xerox is volgens het bedrijf zelf de enige oplossing die documenten automatisch scant voor direct gebruik, zonder bestanden aan te hoeven maken of documenten te hernoemen en ze in applicaties te importeren. De Web Capture Service, die exclusief wordt aangeboden via resellers van Xerox, kan worden ingezet in combinatie met scanners van elk merk. Bovendien is de dienst compatibel met de meeste internetapplicaties, zoals Microsoft Office 365, QuickBooks, Salesforce, SAP en Concur.


De Web Capture Service dienst is vanaf het eerste kwartaal van 2017 verkrijgbaar voor alle partners. De Xerox Productivity Packs en de Xerox Partner Solutions Playbook 2.0 zijn per direct verkrijgbaar.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.