Ads Top

Online drukker PeterPrint naar België

Online drukker PeterPrint gaat de grens over en voorziet nu ook België van digitaal drukwerk. Het gaat in eerste instantie alleen om het Vlaamse gedeelte. De afgelopen drie jaar is PeterPrint uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de drukwerkmarkt.

“In België liggen veel kansen voor ons” zegt Ferry Lammerts (26), oprichter van het bedrijf. “Een Belgische shop stond al langer op ons verlanglijstje, maar om het echt goed aan te pakken moet de website perfect zijn. In juni hebben we een enorme stap gezet met de lancering van een compleet vernieuwde website. Deze hebben we samen met onze klanten gebouwd en daarna geoptimaliseerd. Nu alles perfect staat is dit een logisch vervolg.”

In Nederland waarderen klanten PeterPrint vooral doordat ze de brug tussen online en offline zo klein mogelijk maken. “Wij laten zien dat online bestellen heel eenvoudig is, zonder daarbij in te leveren op advies en service. Persoonlijk contact is bij ons ook echt persoonlijk. Daarnaast is het ook een stuk sneller: de meeste producten die je voor 16 uur bestelt heb je de volgende dag al in huis. In België zijn relatief minder online drukkers dan in Nederland en is er nog niemand die doet wat wij doen.”


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.