Ads Top

Epson breidt reeks POS-printers uit

Epson breidt met de TM-T88VI-iHub zijn POS-printerreeks uit. Deze nieuwe kassabonprinter biedt dezelfde functies als de recent geïntroduceerde TM-T88VI, maar met extra aansluitmogelijkheden waarmee randapparatuur kan worden geïnstalleerd en opgeladen.

De TM-T88VI-iHub is ontworpen voor gebruik in combinatie met traditionele POS-systemen op pc's en de steeds populairdere installaties op het web en op mobiele apparaten.

De TM-T88VI iHub biedt afdruksnelheden tot 350 mm/s. Door de functie voor achterwaartse papierinvoer, wordt op papier bespaard zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Zo worden bedrijfskosten en papierverspilling verminderd.

Met de Server Direct Print-functie kan de TM-T88VI iHub rechtstreeks vanaf een webserver printen. Het apparaat ondersteunt ook zogenoemde beacons, waarmee mobiele apparaten de dichtstbijzijnde printer kunnen identificeren, wat ideaal is voor POS-omgevingen met meerdere printers. Dankzij NFC-ondersteuning is het eenvoudig om tablets, smartphones en andere mobiele apparaten te koppelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.