Ads Top

SATO introduceert nieuwe WS4 desktop printer

SATO, een van de grootste fabrikanten van barcode printers, etikettering en EPC / RFID-oplossingen, heeft de nieuwe WS4 printer gelanceerd: een nieuwe compacte desktop barcode printer.

De WS4 is beschikbaar in twee modellen, thermal transfer (TT) of direct thermisch (DT), en kan worden gebruikt voor het printen van etiketten, tags en polsbandjes met een resolutie van 200 of 300 dpi.

Deze printer biedt de gebruiker een hoge printsnelheid tot 6 ips en een flexibele mediabediening voor een lintlengte tot 300 meter, zowel face-in als face-out, automatische kalibratie en een verstelbare I-marksensor. Doordat grote rollen printlinten kunnen worden gebruikt, kan volgens SATO de globale eigendomskost zowat 20 procent omlaag.

De WS4 beschikt over emulaties van de meest gebruikte printertalen en is uitgerust met een aantal bedrade en draadloze interface opties voor een zo breed mogelijke connectiviteit. De gebruikers kunnen kiezen uit een seriële RS232C-poort, een LAN-poort, USB, WLAN en Bluetooth is de WS4 desktop barcode printer die eenvoudig te integreren is in een bestaande omgeving.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.