Ads Top

Canon vernieuwt instapmodellen in MFP-serie

Canon Europe combineert haar bestverkopende imagePROGRAF MFP 770 en imagePROGRAF MFP 670 grootformaat printers met nieuwe L36e en L24e scanners voor een volgens de fabrikant nóg betere inzetbaarheid en efficiëntie. De verbeterde modellen vervangen vanaf september 2017 de succesvolle iPF770 MFP L36 en iPF670 MFP L24.

De omvang van de MFP-markt voor grootformaat inkjetprinters is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, vooral bij CAD-activiteiten1. De groeiende vraag naar productiviteit op de werkplek en de mogelijkheid om tekeningen te scannen en kopiëren, vertaalt zich in een grote behoefte aan compacte apparaten die gebruiksvriendelijk zijn en een grote efficiëntie bieden.

Canon speelt naar eigen zeggen in op deze ontwikkeling met de lancering van de iPF770 MFP L36e en iPF670 MFP L24e. Dankzij een inktsysteem met 5-kleuren dye- en pigmentinkt bieden de modellen volgens de fabrikant een uitstekende kleurconsistentie en een nauwkeurige beeldreproductie. Beide apparaten beschikken ook over scan-to-network- en scan-to-USB-functionaliteit, zodat het niet langer nodig is opdrachten te autoriseren via een aangesloten pc.

De nieuwe iPF770 MFP L36e en iPF670 MFP L24e zijn vanaf september 2017 verkrijgbaar in EMEA. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.