Ads Top

Sharp lanceert twee hoogvolume multifunctionele kleurenprinters

Sharp breidt zijn assortiment multifunctionele kleurenprinters (MFP’s) uit met twee nieuwe modellen. De MX-6580N en de MX-7580N zijn zeer geschikt voor kantooromgevingen, scholen of lokale overheden waar professionele kleurafdrukken in grote aantallen gerealiseerd moeten worden.

De nieuwe modellen hebben een duurzaam ontwerp, waardoor ze de processen in hoogvolume kantooromgevingen, kleine repro-afdelingen en kopieerruimtes helpen stroomlijnen. De nieuwe printers beschikken bovendien over een robuust en bedrijfszeker systeem voor de papiertoevoer en biedt zeer productieve afwerkingsmogelijkheden.

De MX-6580N en de MX-7580N beschikken over een afdruksnelheid van respectievelijk 65 en 75 pagina’s per minuut en zijn uitgerust met de Sharp OSA-technologie. Die maakt eenvoudige integratie mogelijk met netwerkapplicaties en diverse clouddiensten zoals Cloud Connect voor populaire platforms als Microsoft One Drive for Business, Google Drive en SharePoint Online.

Voor nog meer flexibiliteit kunnen gebruikers documenten ook mobiel printen en scannen met behulp van de Sharpdesk Mobile App. Gebruikers kunnen hun mobiele apparaten direct verbinden met het Wi-Fi Access Point van de MFP en rechtstreeks printen via mobiele printplatforms zoals Apple AirPrint, Google Cloud Print en Native Android Printing. Daarnaast is het mogelijk om een printopdracht vanaf een ander apparaat uit te voeren zonder gebruik te maken van een server of extra software.

De MX-6580N en de MX-7580N zijn vanaf nu beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.