Ads Top

Xtandit lanceert 29 nieuwe slimme, verbonden Xerox printers

Xtandit biedt voortaan een compleet nieuwe generatie printersm die deel uitmaken van de Xerox VersaLink en AltaLink serie. De printers en multifunctionele printers uit deze serie werken met het ConnectKey platform. Zij beschikken over simpele en veilige applicaties, cloud connectiviteit en bieden verschillende mogelijkheden om sneller en effectiever te kunnen werken.

Verder zorgt de ConnectKey technologie voor uitgebreide beveiliging van het systeem en kwetsbare punten. Daarnaast biedt het bescherming tegen ongeautoriseerde toegang en is vertrouwelijke informatie veilig door versleuteling en data-overschrijving. De apparaten zijn uitstekend beschermd tegen cybercriminaliteit.

De VersaLink-apparaten zijn speciaal ontworpen voor kleinere werkgroepen of teams. De AltaLink serie bestaat uit 10 multifunctionele printers die ontworpen zijn voor grotere werkgroepen en print-intensieve kantooromgevingen. Doordat er zoveel verschillende typen zijn, is er altijd een model dat uitstekend past bij de behoeften van de specifieke organisatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.