Ads Top

Canon Europe lanceert vier nieuwe multifunctionele 3-in-1 inkjet-printers

Canon Europe heeft vier nieuwe multifunctionele 3-in-1 inkjet-printers geïntroduceerd waarmee gebruikers thuis kunnen printen, scannen en kopiëren. Alle modellen in deze nieuwe PIXMA-serie zijn uitgerust met een reeks aan nieuwe kenmerken en functies, waaronder de slimme gebruikersinterface (UI), Auto Duplex Printing (dubbelzijdig printen), Wifi- en BLE (Bluetooth Low Energy)1-connectiviteit.

De meegeleverde Canon PRINT app zorgt ervoor dat voor printen, kopiëren of scannen niet langer een pc of Mac nodig is en stelt de gebruiker in staat alles eerst te bekijken voordat een print wordt gemaakt.

Met behulp van de Canon PRINT app stelt PIXMA Cloud Link gebruikers in staat documenten te uploaden naar  populaire opslaglocaties in de cloud, zoals Google Drive.

De nieuwe inkten voor de PIXMA TS6150, PIXMA TS8150 en PIXMA TS9150 maken fotoprints niet alleen verkleuringsbestendig, maar zorgen met een verbeterde kleurreproductie ook voor de hoogst mogelijke printkwaliteit. Bij hoge printvolumes stelt XL gebruikers in staat de dubbele hoeveelheid te printen van Standaard en met XXL printen ze driemaal de hoeveelheid in vergelijking met de standaardcartridge.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.