Ads Top

Konica Minolta presenteert het Genius-platform voor bedrijfsproces- en printmanagement

Het nieuwe Genius-platform van Konica Minolta maakt het mogelijk om geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, zoals document-, print- en apparatuurbeheer in één toepassing samen te voegen.

Het Genius-platform bestaat uit de producten GeniusMFP (managed print services) en GeniusBPM (Business Process Management). Met de toepassing GeniusMFP kan de gehele afdrukomgeving centraal worden aangestuurd. GeniusBPM zorgt ervoor dat met de hand uitgevoerde routineprocessen samenkomen in geautomatiseerde workflows.

Met de op Java gebaseerde toepassing GeniusBPM kunnen willekeurige bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. Of het nu om reiskosten, salarisafrekening of facturaties gaat, tijdrovende met de hand uitgevoerde handelingen worden in efficiënte digitale workflows gecombineerd.

GeniusMFP is een oplossingspakket voor authenticatie, Follow-Me-Printing, scanrouting en accounting. Het bestaat uit acht flexibel te combineren modules. De oplossing is willekeurig aan te passen en voldoet aan de meest uiteenlopende eisen die aan het afdrukbeheer en de systeembewaking worden gesteld. Gebruikers van de afdruksystemen kunnen onafhankelijk van de fabrikant een uniforme user interface gebruiken. IT-beheerders hoeven slechts met één softwarepakket te werken.

Het Genius-platform is geschikt voor kleine, middelgrote, maar ook grote IT-infrastructuren. Het aanpasbare bedieningsinterface van de oplossing is bewust georiënteerd op het ontwerp van gangbare smartphones en tablets. De menustructuur op de MFP is in meerdere talen beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.