Ads Top

GFI software lanceert GFI FaxMaker 2014

GFI SoftwareTM heeft GFI FaxMaker 2014 aangekondigd. De laatste versie ondersteunt apparaten met Windows 7- en Windows 8/8.1-besturingssystemen. Zij kunnen GFI FaxMaker inzetten om op een veilige wijze te faxen, zonder eerst fors te investeren in dure serversystemen. GFI FaxMaker integreert met bestaande omgevingen en heeft minimale impact op de infrastructuur.

Het versturen en ontvangen van faxen blijft ondanks het brede aanbod van communicatietools belangrijk voor diverse bedrijven, zoals B2C-bedrijven, zorgaanbieders, advocatenkantoren en financiële dienstverleners. De meerderheid van deze organisaties is afhankelijk van communicatie via fax om te voldoen aan beveiligings- en compliance-voorschriften, samen met het behoud van juridische toelaatbaarheid van elektronisch verzonden documenten en het bewaren van verkoopgegevens.

Uit onderzoek, uitgevoerd door Opinion Matters in opdracht van GFI (november 2012), gehouden onder ruim 2000 kantoormedewerkers in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk is gebleken dat respectievelijk 85% en 74% van de respondenten nog steeds gebruik maakt van fax. Uit hetzelfde onderzoek blijkt ook dat 72% van de respondenten uit de VS en 60% van de respondenten uit het VK alleen gebruik maken van traditionele, op papier gebaseerde faxdiensten. Daarnaast gaf de helft van alle respondenten aan dat zij weleens een fax hebben gelezen die bestemd was voor een ander.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.