Ads Top

Samsung toont bekroonde concepten designprinters op IFA 2014

Samsung toont op IFA 2014 in Berlijn concepten van designprinters die mobiel printen makkelijker maken. De vier concepten hebben onconventionele vormen en variëren in kleur. De nieuwe printers zijn bekroond met de iF Design Award 2014 in de categorie ‘Concept Design’.

'Vase' is de naam van een mono laserprinter die ontworpen is om zo min mogelijk ruimte in de huiskamer in te nemen. Door het staande ontwerp moet de gebruiker het papier er verticaal in doen om ruimte te sparen. Tevens is de Vase geschikt voor mobiel printen en wordt de printer geproduceerd in een reeks neutrale kleuren passend bij de inrichting van een huiskamer.

De 'Egg Tray' is de meest milieuvriendelijke printer en is volledig gefabriceerd van gerecycled papier. In tegenstelling tot conventionele printers met een papierlade heeft de Egg Tray een lade die is samengesteld uit papierpulp en gerecycled papier. Dat is niet alleen positief voor de materiaalkosten, het is bovenal milieuvriendelijk.

'One & One' is een mono laserprinter met een hybride design. De printer heeft twee cartridges en kan in twee kleuren printen, naast de gebruikelijke zwarte toner. De gebruiker kan kiezen uit de kleuren cyaan, magenta of geel.

Tot slot presenteert Samsung de 'Mate'. Deze mono laserprinter stelt gebruikers in staat om de kleur van de printer zelf aan te passen, zodat deze goed bij de inrichting in een kamer past. Daarvoor kunnen panelen van de printer worden vervangen en naar eigen smaak van kleur worden gewisseld.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.