Ads Top

Papieren agenda op de werkvloer sterft uit

De papieren agenda lijkt zo goed als uitgestorven te zijn op de werkvloer. Slechts 7 procent van de Nederlandse werknemers maakt nog uitsluitend gebruik van een papieren agenda. Dat blijkt uit onderzoek van Paralax Planning Solutions onder 182 Nederlanders. Zes op de tien werknemers hebben een digitale agenda. Opvallend is dat de digitale werkplanning relatief populair is in de leeftijdscategorie 45-55 jaar, terwijl werknemers tussen de 25 en 35 juist de voorkeur lijken te geven aan een digitale kalender met daarnaast een papieren agenda.

Uit het onderzoek blijkt verder dat we thuis wel nog vaker analoog plannen. Van de ondervraagden gebruikt 16 procent een papieren kalender, 16 procent heeft zowel een papieren als een digitale privéplanning. Zes op de tien Nederlanders heeft alleen een digitale planning thuis, nog eens 8 procent heeft helemaal geen privékalender.

Drie op de tien Nederlandse stellen deelt thuis een digitale kalender. Daarmee is deze vorm van gezinsplanning populairder dan de papieren agenda, die bij 14 procent van de huishoudens wordt gebruikt. Het delen van een kalender met een partner is met name in zwang onder de leeftijdsgroep van ouders met thuiswonende kinderen:

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.