Ads Top

Nieuwe Fujitsu fi-65F A6-scanner voor snel scannen van A6-documenten

Fujitsu lanceert de fi-65F. Dit is een nieuw model binnen het bewezen Fujitsu A6-flatbed-scannerconcept voor het scannen van identiteitspapieren. Met een aparte scanknop en usb-voeding biedt de fi-65F een snelle en gestroomlijnde manier om documenten in korte tijd te scannen. De fi-65F is binnen seconden klaar voor gebruik en scant in één seconde een zwart-wit document met 300 dpi. Hierdoor is informatie op drukbezochte plekken zoals luchthavens, recepties van bedrijven en hotelrecepties heel snel vast te leggen. Fujitsu levert de fi-65F met PaperStream Capture en PaperStream IP-beeldverbeterings- en driver-software. Het gaat om de meest geavanceerde beeldverwerkingstechnologie voor de fi Series-documentscanners.
Scannen met de fi-65F verloopt zeer snel. Daardoor vermindert de wachttijd voor klanten aan een balie. De scanner is binnen een seconde gebruiksklaar, scant een A6-document met 300 dpi in een seconde en een kleurdocument in 1,7 seconden. De scanner heeft een scanknop voor one touch scanning en usb-voeding voor gebruik op plekken waar stroom niet of bepekt beschikbaar is. Met een bus-kabel duurt het scannen net twee seconden.
De fi-65F is uitgerust met de nieuwste software voor optimaal beeld. De PaperStream IP-software bereidt digitale data voor op vervolgroutines en converteert ieder document naar een hoogwaardige afbeelding. De software koppelt met standaard scan-applicaties via een TWAIN- of ISIS-interface. De PaperStream Capture-applicatiesoftware optimaliseert het volledige vastleggingsproces waaronder beeldverbetering, auto-correctie van scheve documenten, scannen op basis van profielen en workflows. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.