Ads Top

Desmedt installeert HP Indigo WS6600 Digital Press

Desmedt uit Bornem in België heeft een zeven kleuren HP Indigo WS6600 Digital Press geïnstalleerd. De digitale pers beschikt over een Inline Priming Unit en witte inktoptie. Het Belgische bedrijf is specialist in het drukken van etiketten en diverse verpakkingsoplossingen. Dankzij de nieuwe Indigo pers verhoogt Desmedt de drukwerkcapaciteit en productefficiëntie.
Desmedt is één van de grote spelers op het gebied van etikettendrukwerk en een gevestigde naam voor de Benelux, met klanten in heel Europa. Investeren in innovatie en technologie zijn onderdeel van de bedrijfshistorie. Zo werd in 2000 de eerste digital press van de Benelux bij Desmedt geïnstalleerd (de Indigo Omnius WebStream). Sindsdien is de digitale capaciteit met opeenvolgende installaties uitgebreid: HP Indigo press ws4000 in 2003, HP Indigo WS6000 Digital Press in 2009, en nu HP Indigo WS6600 Digital Press.
De HP Indigo WS6000 serie drukpersen hebben een snelheid van 30m/min in full colour (40m/min in Enhanced Productivity Mode (EPM)). Daarmee wordt de productiesnelheid verhoogd en de doorlooptijd verkleind. Desmedt wint ook aan productie-efficiëntie door gebruik te maken van de uitbreiding met de Inline Priming Unit (ILP).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.