Ads Top

Xerox gaat verder dan print met Managed Print Services

Omdat organisaties altijd proberen hun documenten en data efficiĆ«nter te beheren, lanceert Xerox nieuwe tools om minder te printen en printkosten te besparen. Deze tools vereenvoudigen bovendien de manier waarop het werk uitgevoerd wordt – veilig en duurzaam. Xerox laat deze en andere tools zien tijdens het Gartner Symposium, ITxpo in Barcelona deze week.

Xerox hanteert een drie-fasen aanpak − evalueren en optimaliseren, beveiligen en integreren, automatiseren en vereenvoudigen – die als brug dient tussen de papieren en digitale werelden. Het MPS-aanbod van Xerox bevat onder andere:

Evalueren en optimaliseren
  • Xerox CompleteView Pro ontwikkelt visuele dashboards via een web-based applicatie die ‘wat als’-scenario’s van de printomgeving biedt. Organisaties krijgen daarmee inzicht in totale gebruikskosten, machine-instellingen, machinegebruik, en duurzaamheidsstatistieken. De verbeteringen bestaan uit data-analyse waarmee bedrijven verschillende scenario’s kunnen beoordelen voor ze een investering doen, support voor Xerox solid ink machines en aangepaste prijsstellingen voor niet-Xerox apparatuur die gebruikers kunnen downloaden.
  • Xerox Production Assessment Services beoordelen productieprintomgevingen om kosten te besparen en efficiency te realiseren. De evaluaties bevatten onder meer de bezettingsgraad, totale gebruikskosten, productieprocessen en de kwaliteit van de service-processen.
Beveiligen en integreren
  • Xerox Print Security Audit Service monitort het printbeleid van organisaties om compliance problemen op te sporen en vervolgens op te lossen. Het aanbod bevat adviesdiensten op basis van datatools en analyse.
  • Xerox Print Server Management Service ontzorgt organisaties op het gebied van IT, door het consolideren van printservers, afdrukopdrachten en printdrivers.
  • Xerox Mobile Print Solution biedt beveiligd afdrukken met de Xerox Mobile Print app. Gebruikers kunnen vanaf hun desktop, laptop, tablet en smartphone printen. Extra verbeteringen bevatten:
    - de mogelijkheid om openbare printers te lokaliseren via GPS;
    - de optie om geĆÆntegreerd te printen vanuit de cloud met een active directory voor klanten;
    - Secure Card Reader- en Follow You Print-oplossingen voor een consistente gebruikerservaring;
    - de mogelijkheid om webpagina’s te printen, media te selecteren en ondersteuning voor grote wereldwijde implementatiemodellen.
Automatiseren en vereenvoudigen
  • Xerox Content Management Services helpt organisaties hun bedrijfsprocessen te automatiseren en te vereenvoudigen en daarnaast papier te besparen. Rendement wordt bereikt dankzij Xerox workflow automatisering, documentmanagement-tools en adviesdiensten.
  • Xerox Ignite beoordeelt elektronisch examens en analyseert de resultaten, zodat onderwijsprofessionals hun leertraject kunnen aanpassen op basis van de vorderingen die studenten maken.
De Xerox Print Server Management Service zal als eerste in West-Europa uitgerold worden en in de overige regio’s in 2014. Xerox Ignite is direct beschikbaar in de Verenigde Staten, in andere regio’s in 2014. Alle andere genoemde tools en services zijn direct beschikbaar via het Xerox verkoopkanaal of via een reseller.



Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.