Ads Top

Epson breidt reeks commerciële fotoprinters uit

Epson breidt zijn reeks commerciële fotoprinters uit met de lancering van de SureLab D7 Studio. Deze schaalbare en flexibele oplossing kan geheel worden aangepast aan de eisen van klanten en kan op de winkelvloer worden gebruikt als een zelfbedieningsterminal voor fotoafdrukken of als microlab voor fotoproductie achter de toonbank. Het microlab bevat de nieuwe SureLab D700-printer, die ook als zelfstandig product kan worden gekocht. De SureLab D700 is de eerste compacte fotoproductieprinter met zes kleuren, waarmee een breed scala aan media- en formaatopties wordt aangeboden. De printer is ideaal voor de fotoproductiehandel, onafhankelijke fotowinkels, evenementfotografen, minilabs, copyshops en bedrijven die hoogwaardige panoramische beelden, wenskaarten of gecombineerde printopdrachten op aanvraag moeten afdrukken. De SureLab D7 en D700  zijn vanaf juni 2014 verkrijgbaar.
De SureLab D7 Studio kan hoogwaardige foto's, panoramische afbeeldingen, leporello's en kaarten afdrukken op talloze media, waaronder glanzende en zijdeglanzende media en matte media op papierbasis, vanaf 102 tot 210 mm breed en vanaf 89 tot 1000 mm lang. De SureLab D7 Studio biedt ook ondersteuning voor een groot aantal invoer- en aansluitmogelijkheden, zoals geheugenkaarten, USB, CD/DVD, Bluetooth, Facebook en smartphones/tablets, zodat het snel en eenvoudig is om ontwerpen en foto's op creatieve wijze en met resultaten van topklasse af te drukken.
De SureLab D7 Studio bevat een zelfbedieningsterminal met aanraakscherm voor het bestellen van fotoafdrukken en maximaal twee printers. Er kunnen drie uitbreidingen worden toegevoegd, waarmee het aantal printers dat aan de terminal is gekoppeld op maximaal acht kan worden gebracht. Deze kunnen tegelijkertijd worden gebruikt en worden allemaal bediend via het multi-touch scherm van 22 inch. Het paneel met LED-verlichting kan geheel aan de kleurthema's van de winkel van de klant worden aangepast, terwijl op het multi-touch scherm digitale reclame naar keuze van de klant kan worden weergegeven.
De SureLab D700 combineert levendige kleuruitvoer met betrouwbaarheid en rentabiliteit. In tegenstelling tot de beschikbare kleurensublimatieprinters die alleen op beperkte media afdrukken, onderscheidt de SureLab D700 zich door het gebruik van de uitstekende flexibiliteit van de Epson-inkjettechnologie. Dit model kan op een breed scala aan media en formaten afdrukken, waaronder glanzend, zijdeglanzend en matte media op papierbasis, vanaf 10 tot 21 cm breed en vanaf 8,9 tot 100 cm lang. Behalve foto's drukt de printer moeiteloos kaarten, uitnodigingen, folders en brochures af. Hierdoor is deze geschikt voor copyshops en fotografen die hun bestaande activiteiten willen uitbreiden door bijbehorende producten en services te bieden ten behoeve van een nieuwe inkomstenstroom, terwijl ze optimaal blijven profiteren van de lage kosten per afdruk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.