Ads Top

Konica Minolta introduceert Managed Content Services wereldwijd

Konica Minolta, Inc. introduceert wereldwijd het Managed Content Services-programma (MCS). De MCS van Konica Minolta zijn aangepast aan de individuele, digitale workflow van klanten en bedoeld om operationele efficiëntie te vergroten. Via dit programma wil Konica Minolta zo'n 75 miljoen euro omzet realiseren in drie jaar tijd.

Door de snelle groei van ongestructureerde bedrijfscontent is het voor bedrijven steeds moeilijker om hun documenten en digitaal beschikbare informatie te beheren. Medewerkers spenderen tot vijftig procent van hun tijd aan het opzoeken van informatie. Als het langer dan dertig minuten duurt om een document te vinden, heeft dat hetzelfde negatieve effect dan wanneer het document helemaal niet gevonden wordt*. De MCS-oplossingen van Konica Minolta worden geïntegreerd in bedrijfsprocessen en zorgen voor eenvoudiger beheer van documenten.  

De introductie van het MCS-programma bevordert de wereldwijde missie van Konica Minolta op het gebied van technologische innovatie en het inrichten van zakelijke diensten voor klanten gedurende de gehele levenscyclus van een document. Konica Minolta’s MCS-portfolio is geoptimaliseerd voor wereldwijd gebruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.