Ads Top

ScanMate i1180-model toegevoegd aan Kodak ScanMate-serie

Kodak Alaris voegt het ScanMate i1180-model toe aan de Kodak ScanMate-serie. De i1180-scanner is speciaal ontworpen voor bedrijven die gebruik maken van thin client werkstations, webbased applicaties en intranetomgevingen. Omdat de netwerkscanner naadloos aansluit op de nieuwe browserbased Info Input Solution-software, biedt Kodak Alaris organisaties een oplossing waarmee ze eenvoudig en efficiënt documenten kunnen digitaliseren, verwerken en delen.

De scanner sluit aan op de eveneens geïntroduceerde Info Input Software, de webbased thin client document capture oplossing van Kodak Alaris. Het automatisch vastleggen en classificeren van documenten en de automatische data-extractie maakt het gebruik van een kostbare thick client-infrastructuur overbodig.

Net als de onlangs gelanceerde i1150, beschikt de ScanMate i1180 over een geïntegreerde barcodereader, waarmee negen verschillende soorten barcodes kunnen worden gelezen. De kleuren LCD-interface – die werkt op basis van pictogrammen – ondersteunt een snelle identificatie van de gescande beelden en de locatie waar ze heen gestuurd moeten worden.

Intelligent Document Protection voorkomt dat documenten beschadigen tijdens het scannen als documenten bijvoorbeeld aan elkaar geniet zijn. Daarnaast is de scanner voorzien van de Smart Touch-functie, waarmee scanprocessen eenvoudig gestart kunnen worden en documenten naar diverse vooraf ingestelde locaties gestuurd kunnen worden. De Kodak i1180-scanners zijn geschikt voor TWAIN en op ISIS gebaseerde scantoepassingen, waardoor ze eenvoudig geïntegreerd kunnen worden met andere bedrijfsapplicaties.

De ScanMate i1180 scant in zwart-wit en kleur tot 40 pagina’s per minuut op 200 en 300 dpi. De scanner is de eerste in zijn klasse die wordt geleverd met een gratis, volledige EMC Captiva Cloud Toolkit-licentie, waarmee softwareontwikkelaars eenvoudig hun eigen thin client web capture-applicaties kunnen schrijven. Alle image processing wordt door de scanner zelf uitgevoerd. Een standaard PC is al voldoende om op hoge snelheid te scannen en maakt de i1180-scanner uniek in combinatie met netwerkomgevingen zoals Citrix, server client of remote desktops.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.