Ads Top

HP presenteert nieuwe printers op drupa

Op drupa 2016, ‘s wereld grootste grafische beurs, introduceert HP Inc. (HP) een breed scala aan digitale printoplossingen. Voor de presentatie van het nieuwe portfolio heeft HP de grootste stand van de beurs met een omvang van een voetbalveld (Hal 17). HP laat op zijn stand meer dan 50 digitale printoplossingen zien rondom innovatie, snelheid, prestaties en power van digitaal printen.

Nieuw is bijvoorbeeld de HP PageWide C500 Press, een flexibele industriële printer met HP PageWide Technology, voor de afwerking van golfkarton. Daarnaast presenteert HP de nieuwe HP Indigo Digital Combination Press. Deze drukt zowel HP Indigo print als digitale verfraaiingen in 1 run af. Om de kracht van het portfolio te laten zien, maakt HP de eerste klanten voor de nieuwe HP Indigo 12000, 8000, 7900 en 5900 Digital Presses bekend. Ook kondigt HP de eerste bètaklant voor HP Indigo 50000 aan.

In HP Hal 17 wordt het nieuwe digitale combinatieconcept als technologiedemo gepresenteerd met een HP Indigo WS6800 Digital Press. Het concept, ontwikkeld in samenwerking met JetFX, maakt gestroomlijnde productie van digitale spot en tactiele vernissen, digitale folies en versieringen van ontelbare ontwerpen met behulp van HP SmartStream Mosaic mogelijk.

De HP Indigo Digitale Combination Press toont de voordelen van een volledig digitale combinatiepers met een single point-of-control voor alle functies met naadloze integratie voor de digitale front-end van een HP Indigo WS6800 of 8000 Digital Press. Bovendien neemt afval af en gaat de productietijd omlaag.

HP presenteert in Duitsland ook zijn onlangs geïntroduceerde HP Jet Fusion 3D Printing Solution. Deze is tot tien keer sneller en produceert voor de helft van de prijs ten opzichte van huidige 3D-printsystemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.