Ads Top

Canon introduceert 43 ppm i-SENSYS LBP312x zwart-wit printer

Canon Europe introduceert de i-SENSYS LBP312x: een krachtige, productieve printer die met name geschikt is voor kantooromgevingen en kleinere bedrijven. De Canon LBP312x is een zwart-wit printer en biedt niet alleen een hoge snelheid, een compacte vormgeving, hoge printkwaliteit en papiercapaciteit, maar ook lage gebruikskosten. Door het compacte ontwerp is deze printer inzetbaar binnen elke werkomgeving waar snel en regelmatig printen de norm is: van omgevingen met veel klantcontact – zoals gezondheidscentra en retail – tot omgevingen met een hoge dynamiek, waaronder de logistiek, de financiële dienstverlening en de advocatuur.

De Canon LBP312x beschikt over een papiercassette voor 550 vel en kan worden uitgebreid met maximaal drie standaardcassettes voor elk 550 vel. Daarmee wordt niet alleen de papiercapaciteit vergroot, maar kan ook op vier verschillende papierformaten of diverse typen briefpapier of formulieren worden geprint zonder dat extra handelingen nodig zijn.

De Canon LBP312x ondersteunt verder een breed scala aan technologieën voor cloud en mobiel, zoals de Canon PRINT Business-app, Apple AirPrint, Mopria en Google Cloud Print. Daarnaast is de printer geoptimaliseerd voor PCL- en PostScript-omgevingen en compatibel met managed services, waaronder Canon’s e-Maintenance remote service managementsysteem en uniFLOW-printmanagement.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.