Ads Top

Fujitsu’s fi-7460- en fi-7480-documentscanners brengen veelzijdigheid naar het bureaublad


PFU (EMEA) Ltd., dochteronderneming van Fujitsu, introduceert de fi-7460 en fi-7480, twee compacte en betaalbare desktop ADF-scanners voor zakelijk gebruik met vele nieuwe functies. Ontworpen om zestig tot tachtig vellen papier per minuut te scannen (120 of 160 beelden A4-duplex, liggend, in kleur, op 300 dpi), zijn de nieuwe modellen krachtig maar ultracompact. Ze bieden de beste documentscantechnologie in hun klasse voor een breed scala aan documenten – van plastic pasjes tot documenten op A8- en A1-formaat.

De scanners hebben een maximale dagelijkse scanhoeveelheid van 9.000 en 12.000 pagina’s. Dat betekent dat deze scanners geschikt zijn voor de meeste desktop-taken – of het nu het scannen van een groot aantal standaard documenten is of juist documenten op verschillende formaten. Met een afmeting van 380 x 209 millimeter (breedte x diepte), zijn de twee nieuwe fi-serie scanners de meest compacte scanners in hun klasse.

De compacte body beschikt over een extreem betrouwbaar voedingsmechanisme. Papier wordt beschermd dankzij akoestieksensoren die afwijkingen in het scangeluid waarnemen, en een nieuw ontworpen beschermingsmechanisme tegen scheve pagina’s, dat zelfs de meest fijne documenten beschermt. Tegelijkertijd scheidt een speciaal remsysteem elk document afzonderlijk, om te voorkomen dat het papier vastloopt. Handmatige voeding is ook mogelijk, zodat ook dikke meerlaagse documenten – inclusief gesloten enveloppen en zware materialen tot wel 413 g/m2 – efficiënt te scannen zijn.

De flexibele zijgeleiders zijn ontworpen om onafhankelijk van elkaar te bewegen. Hierdoor kunnen gebruikers ze eenvoudig aanpassen aan de documentbreedte, en zijn meerdere batches betrouwbaar door elkaar heen te scannen. Fujitsu biedt een nieuw ontwerp voor papieruitstoot en stapelen – ideaal voor op een bureau. De nieuwe eersteklas papierverwerkingstechnologie houdt de snelheid van papieroutput onder controle zodat gescande documenten netjes worden opgestapeld. Een geautomatiseerde intrekhendel maakt het eenvoudig om papierstapels en afzonderlijke vellen of zelfs enveloppen gemakkelijker te scannen en verwerken, zodat gebruikers nog eenvoudiger scannen.

De nieuwe modellen kunnen ongevouwen documenten scannen van A8- tot A3-formaat en gevouwen documenten op A2- en A1-formaat. Maar ook plastic pasjes tot 1,4 millimeter dikte, en lange documenten van maximaal 5,5 meter. De gebruiker heeft geen omkijken meer naar de bediening; voorsorteren is niet nodig dankzij de functionaliteit om meerdere batches te scannen.

De Fujitsu fi-7460- en fi-7480-scanners zijn vanaf maart 2016 verkrijgbaar bij Fuijitsu-verkooppunten. De geadviseerde verkoopprijs is 2.995 euro voor de fi-7460, en 3.995 euro voor de fi-7480.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.